fbpx

International art and design fair

Creative Mind i Udlandet

Udstilling i Berlin

Flere kunstnere har efterspurgt, at vi tager Creative Mind-konceptet til udlandet, så vi har arbejdet længe på at finde det helt rette sted, der både har beliggenheden og ikke mindst rammerne til at vise Berlins indbyggere og de over 400 gallerier samt de utallige besøgende turister, hvad danmarks kunstnere og designere har at byde på.

Berlin har et indbyggertal på 3,8 millioner og har årligt 5 millioner turister, og er en by, som mange kommer til for at opleve de kulturelle seværdigheder og ikke mindst kunsten. Flere danske kunstnere flytter til Berlin, blandt andre Olafur Eliasson. Berlin er en magnet for kunstnere, der vil være en del af det kreative miljø. Mange gallerier i Berlin er danskejede. Blandt andet Niels Borch Jensen Galerie og Galleri Heike Arndt DK.

Som I måske ved, så er Berlin et af verdens mest kulturelle steder inden for kunst, og hvert år drager tusindvis af mennesker mod Berlin for at opleve kunstscenen.
Udover det afholdes Berlin Art Week hvert år, som tiltrækker ekstremt mange kunstinteresserede mennesker. Hvert år deltager 120.000 mennesker til Berlin Art Week.

Dato

Berlin Art Week afholdes i september 2022. 

Priser

Almindelige stande koster DKK 1180 pr. m2. Mindste standstørrelse er 9 m2. Prisen er angivet ex. moms

Fordelene ved at udstille i Berlin

Danmarks kunst- og designscene har et utroligt stærkt navn og er anerkendt rundt om i verden og særligt hos tyskerne.
Få mulighed for at komme i kontakt med tyske gallerier. Vi inviterer alle gallerier i Berlin og en masse gallerier i de omkringliggende storbyer som Magdeburg, Leipzig, Dresden mm.
Lige som i Danmark er der mange firmaer/kunstforeninger, der benytter sig af deres skattefradrag ved køb af kunst. Vi inviterer alle kunstforeninger og større virksomheder med interesse i kunst til vores udstilling.
Vi har et tysk eventbureau, der hjælper os med markedsføring af udstillingen

Transport af dine værker

Vi har indgået en aftale med et fragtfirma, som gerne vil stå for transporten af jeres værker, og i og med det hele bliver samlet vil det være overskueligt at få fragtet sine ting til en overkommelig pris.

Ligeledes får vi mængderabat på hoteller alt efter hvor mange gæster vi skal sørge for, og hvis flybilletter bestilles i god tid kan en tur/retur-billet fås ned til 600 kr.

Flyveturen fra København til Berlin er omkring 45-50 minutter.

Skal du med?

Send en besked til os hvor du kort fortæller om dig og din kunst / dit design samt et link, hvor vi kan se dit håndværk. Du behøver ikke have professionelle fotografier eller video, men vis os noget hvor vi kan få en ide om, hvem du er, og hvad du laver.

Vi kontakter dig, når vi har kigget på din ansøgning.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere