Creative Mind

Udstillinger

Sjællands største galleri

Udstil din kunst med Creative Mind

I Creative Mind eksponerer vi vores kunstnere gennem vores online udstilling med direkte link til webshop, samt eksklusive fysiske udstillinger i Danmark og udlandet.

Vi sørger altid for at have et bredt udvalg af forskellige kunstnere, stilarter og kunstformer på vores udstillinger. Vi skaber fleksibilitet og frihed for vores kunstnere ved at tilbyde muligheden for at udstille forskellige steder i både ind- og udland.

Hvis du bliver en del af Creative Mind og dit grafiske materiale er af en ordentlig kvalitet, vil du altid blive udstillet på vores online udstilling. Ellers kan vi tilbyde dig hjælp med foto- og videografi, der kan øge din synlighed overfor de mange kunstelskere, der besøger vores platforme. Dette kan du læse mere om under Foto & Video.

Vi hjælper også gerne med at markedsføre dit brand med alt fra tekstforfatning til grafik – kig under Brand & Markedsføring og undersøg dine muligheder.

Vores online udstilling kan findes på vores hjemmeside med beskrivelse af hver enkelt kunstner og designer og har direkte forbindelse til vores webshop.

Vi giver alle håndværk mulighed for at udstille, om det er fotokunst, møbeldesign, skulpturer, tatoveringer, malerier eller noget helt sjette.

Vi udvælger kunst og design, som er relevant i relation til den aktuelle udstilling vi præsenterer – enten i vores fysiske showroom i Ringsted eller online.

Vi har altid fokus på at give gæsterne der besøger vores udstillinger og hjemmeside en oplevelse i særklasse. Vores hjerte banker for kunst og kultur, hvilket vi ikke tøver med at fortælle dem, der besøger os.

På vores udstillinger placerer vi kunstnerne strategisk og formidler de individuelle historier til gæsterne, der får dem til at huske og dele deres oplevelse med dem, de har nær.

Vores opgave er at præsentere gæsterne for det helt rette værk og inspirere dem på vejen. Smag og stil er nemlig individuel og sindstilstanden i det pågældende øjeblik kan være altafgørende for at lukke et salg.

Nedenfor kan du trykke videre for at læse om de forskellige udstillingsmuligheder, vi tilbyder vores udstillere.

Få din kunst eksponeret

Kommende udstillinger

Creative Mind Showroom

Altid åbent

Øksnehallen

23.-24. maj 2021

Berlin

To be announced

close

Elsker du kunst?

Gå ikke glip af nyheder samt information om kommende udstillinger og arrangementer.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere