fbpx

Spørgsmål & svar

Har du spørgsmål?

Spørgsmål & svar

Creative Mind er for kunstnere, kunstelskere og dem, der blot sætter pris på kreativitet og kvalitet. Vi er en virksomhed, der foruden ansvar for denne online webshop og et fysisk showroom, afholder kunst- og designudstillinger og tilbyder forskellige Art Manager ydelser til kunstnere. Dette kan for eksempel være annoncering på sociale medier, professionel fotografering og videoproduktion, samt afholdelse af pop-up udstillinger og salgskurser. Vores showroom og galleri er beliggende midt i Ringsted, hvor vi præsenterer et bredt udvalg af spændende og talentfulde kunstnere og designere i forskellige genrer fra hele landet. I denne forbindelse tilbyder vi forskellige former for samarbejder, hvor du kan få udstillet dine værker i et attraktivt miljø.
Vi udstiller unika værker i høj kvalitet indenfor kategorierne kunst og design – herunder malerier, møbler, billed- og fotokunst, skulpturer, interiør og mere til. Kunstværkerne er skabt af etablerede kunstnere, såvel som nye talenter fra både ind- og udland. Vi spænder bredt stilmæssigt og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Du kan enten gå på opdagelse i vores online galleri her på siden eller se flere af værkerne i vores fysiske showroom.

Der er forskel på værkernes størrelse og materiale, hvilket gør at nogle værker skal håndteres med ekstra forsigtighed for at sikre, det kommer frem til kunden uden skader.

Vi skaber fleksibilitet og frihed for vores kunstnere, så det er nemmere for dig at udleve din kreative passion med succes. Du er altid meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktside her. Ellers er du velkommen til at læse mere om vores ydelser for kunstnere er her

Du er meget velkommen til at følge os på Facebook og Instagram

Dét kan man – ved virksomhedskøb af originale værker under 14.100 kr. kan du trække op til 100% fra i SKAT, uanset om der er tale om malerier, billede- og fotokunst eller skulpturer. Du kan trække op til 25% fra værker der prismæssigt overstiger dette beløb. Lyder dette som noget for dig? Så kan du læse mere under skattefordele
Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere