fbpx
Glæd dig til

The Creative Mind Experience

En oplevelse der stimulerer de 5 sanser:
Føle-, lugte-, smage-, høre- og synssansen.

9. - 10. april
2022
Øksnehallen - Halmtorvet 11, 1700 København

Glæd dig til en oplevelse

Oplevelsen er en nøje udvalgt sammensætning af de mest passionerede kunstnere, designere, kokke, musikere, bryggere vi har i Danmark. Oplev når de i kombination med hinanden danner rammerne for The Creative Mind Experience. Når du har afleveret din billet og træder indenfor, er det kun fantasien der sætter grænser for de sanse fulde oplevelser, du har i vente.

På din vej gennem udstillingen vil du blive mødt af skaberne bag de fantastiske værker og produkter, der vil fortælle deres historier og indvie dig i processerne bag deres arbejde. Vi præsenterer et stort udvalg af blandt andet håndlavede møbler, billedkunst, smykker, design, keramik, tattoo og skulpturer – alt sammen noget der skal beundres, mærkes og føles, for at få den fulde oplevelse af kvaliteten og forståelsen af de mange timers indlevelse og arbejde bag. Oplev art talks og live art i forlængelse af de fantastiske smagninger af udsøgte delikatesser, desserter, og spiritus. 

Glæd dig til en fantastisk sanseoplevelse med Creative Mind!

Konceptet har udvalgte samarbejdspartnere som omdrejningspunkt. Vi har skabt et stort netværk af større virksomheder, deres ansatte og kunder, som præsenteres for de mest spændende og bemærkelsesværdige produkter, Danmark har at byde på.

Vi afholder større og mindre arrangementer, hvor vi præsenterer producenter for virksomhederne på en helt ny måde, så virksomhederne går derfra, med en oplevelse de sent vil glemme.

Temaet er den luksuriøse opdagelsesrejse, vi sørger for at alle sanserne bliver stimuleret, når du bliver guidet rundt på denne kreative oplevelse. Vi har udvalgt de mest spændende kreative personligheder og brands til at præsentere dig for vores verden “The Creative Mind Experience” 

Highlights:

Carsten Guldborg

Carsten har skabt sin egen meget genkendelige stil – en stil som er yderst detaljeret og giver den enkelte mulighed for at gå på uendelig opdagelse. Han tilfører forskellige fragmenter af betydning i sine malerier for at skabe skjulte detaljer og budskaber. Det er vigtigt for ham, at malerierne giver den enkelte noget at tænke over.

Bag hvert maleri gemmer der sig en dybere historie og et budskab, som de fleste kan relatere til – alt sammen udformet i et moderne univers, der opererer mellem det abstrakte og realistiske og det sort/hvide og farverige.

Galleri Puls Art

Formålet med det stemningsfyldte galleri var at bryde med det etablerede og skabe et anderledes og uhøjtideligt galleri, hvor afstanden mellem kunst og kunstner er kort.

De kunstnere der præsenteres i Galleri Puls Arts kunst udvælges omhyggeligt blandt danske og udenlandske kunstnere. Galleriets vision er fortsat at bidrage med inspiration og kreativitet gennem kunsten og dens tilblivelse.

Michael Murkunst

En samling af nogle af Danmarks mest erfarne mur-kunstnere. Tilsammen tilbyder de unik udsmykning af store som små flader og opfylder hver enkelt kundes specifikke behov.

I tidens løb har de skabt nogle anderledes, banebrydende og udfordrende løsninger. Det gør de fortsat. Det ligger i deres natur at være nysgerrige og fremadskuende og deres varemærke er derfor – kunst og udsmykning der rykker og giver effekt.

Enes Tatoo

Enes er en vanvittig dygtig tatovør og manden bag GreyTones Tattoo Studio. Han har mere end 10 års erfaring, og er den tatovør, der har størst erfaring inden for stilen Black and Grey i både Danmark og Europa. Det beviser de mange Awards, han har vundet både nationalt og internationalt for sine kunstværker på hud.

Enes har sans for detaljen og sætter en ære i at hver tatovering er unik og af høj kvalitet, så den kan beundres hele ens liv.

Copenhagen Distillery

Copenhagen er et eksperimenterende destilleri, der specialiserer sig i håndlavet, unik og innovativ spiritus. Selvom de har respekt for traditionerne, så udfordrer de dem altid ved at tilføje nye eller fjerne gamle ingredienser i deres destillationsproces. Det sikrer nemlig, at der altid opstår en mystik i smagen, men er perfekt afbalanceret.

I 2017 vandt Copenhagen Distillery en guldmedalje til Gin Masters for deres Orange Gin og en Master Title for deres Oak Gin, der gør det til en af verdens bedste fadlagrede gin.

Mani Pine

De bestræber sig på at udvikle møbler inspireret af det industrielle miljø, hvor de varme nuancer fra træet giver en god kontrast til det helt rå stål. Dermed møder det naturlige det menneskeligt konstruerede og skaber en genfortælling af vores historie og kultur.

Det er kombinationer mellem synlige svejsninger og 200 år gammelt egetræ, der munder ud i de rustikke, kvalitetsbevidste møbler.

Cool Coffee

Cool-Coffee eller Kold-Kaffe har fået sit navn, fordi de arbejder med koldbrygget kaffe som koncept. Det er den nænsomme og kolde brygningsmetode, som gør hele forskellen. Koldbrygget kaffe indeholder ikke de samme bitre smagsstoffer, som traditionelt brygget kaffe naturligt indeholder. Det betyder, at den naturlige sødme og kaffens dybe kompleksitet fremhæves.

Hvis du elsker kaffe, vil du uden tvivl elske Cool-Coffee cold brew shots.

Prøv noget nyt og noget gammelt på samme tid.
Mjøden kendes oftest fra vikingetiden, hvor den var en yndet gave fra stormændene til kongerne. Idet mjød er lavet på honning, var den meget dyr, da honning var en af de eneste former for sukker, man havde i datidens Danmark.

Historien om Thors kvædemjød startede, da skaberne bag produktet smagte de mjød, som fandtes på vikingemarkederne rundt om i landet. De fandt dem ofte enten for tørre, stærke eller sprittede. Med en overbevisning om de kunne skabe et bedre produkt blev dette startskuddet til en mangeårig udviklingsproces, hvor mjøden gennem mange forsøg blev forfinet til det den er i dag. Den fine søde mjød helt fri for E-numre. 

Monica Hee Eun

Monica Hee Eun fokuserer hovedsageligt på begreber vedrørende de primale og mørke drifter i mennesket. I den kreative proces forsøger hun at beskrive disse til tider dystre instinkter ved at give dem form gennem kroppe og ansigter – for at anerkende, bedre forstå og reflektere over, hvad hun anser som værende en vigtig del af vores menneskelige vilkår.

Wood by Schmidt

Kasper og Veronica har sammen startet Wood by Schmidt. Det hele startede med Kaspers eksperiment med Arne Jacobsen 7’er stolen, som han dekorerede med antikke originale comicbook tegneserier hentet hjem fra USA. Derefter fulgte et plankebord og et sildebensbord med mini sildeben. De voksede hurtigt ud af deres lager i Næstved og har i dag butik og showroom på Frederiksberg.

Kaspers nyeste designprojekt er en fusion af idéerne mellem MARVEL på 7’er stolen og hans borde. Efter en lang proces med at finde frem til det ønskede resultat er Wood by Schmidt de første i Danmark til at integrere firmalogoer i konferenceborde under epoxy.

Aurora Calin

Aurora er fascineret af “menneskekroppen”, af dens konstruktion og alt hvad det betyder generelt. Ligesom naturen har manden en perfekt struktur og har derfor tiltrukket mange flere kunstnere over tid til nu.

Christophe Siel

Christophe Siels værker fortæller en historie, som engagerer beskueren. Selvom hans kunst præsenterer en fjern verden, finder man stærke referencer til nuværende og relevante problemer, som verden i dag står overfor. 

Tau Frikstad

Fælles for alle Taus malerier er, at han rejser til forskellige kulturer og destinationer og portrætterer de mennesker, han møder og finder inspirerende.

Dermed bærer alle malerier på en unik historie, om det menneske Tau har mødt og fundet inspirerende. Dette giver værket personlighed og en ekstra dimension.

Majestic Natur

Henrique Heraclio er født og opvokset i Brasilien. Han kom til Danmark i 2010 blandt andet for at studere animation, men i lige så høj grad idet han følte sig draget af nordisk liv og tradition. Henrique er kunstner samt autodidakt træhåndværker.

Sammen med sin kæreste Charlotte Bach Bjerregaard har han nyligt opstartet virksomheden Majestic Natur, hvor han skaber fantastiske figurer i træ.

Beanster Baker

Benjamin har sit eget mikrobageri, hvor han nørder i detaljer for at finde vejen til det perfekte surdejsbrød. Beanster Baker universet er i konstant udvikling og tilbyder alt lige fra de bedste produkter til beskrivelser, opskrifter og kurser. 

For Benjamin handler det ikke kun om at skabe det perfekte brød, selvom det er en stor drivkraft. Det er fællesskabet surdejen kan skabe mellem mennesker, der bliver ved med at inspirere ham. Her finder man et særligt positiv og hjælpsomt fællesskab, hvor der er plads til alle, fra de skæve eksistenser til de helt perfekte.

Se video fra vores udstilling på Docken

Hvor og hvornår?

9. - 10. april
2022
Øksnehallen - Halmtorvet 11, 1700 København
Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere