fbpx

Creative Mind

Invitation til Øksnehallen 2022

20,000+

20,000+ besøgende entusiaster!

Guidet udstilling​

Alle besøgende kommer forbi jeres stand!

Mød potentielle kunder
samt nye samarbejdspartner

I Øksnehallen d. 9. - 10. april kommer der både potentielle kunder samt samarbejdspartnere

Vær en del af Creative Mind

Promovering, udstillinger og netværk!

Berlin Art WEEK 2022

Mulighed for at blive en del af det team vi tager med til Berlin Art WEEK 2022!

Anmelder

De største og bedste anmeldere!

Hvor og hvornår?

9. - 10. april
2022
Øksnehallen - Halmtorvet 11, 1700 København

Glæd dig til en oplevelse

I er inviteret på baggrund af, at I lever op til vores høje krav om kvalitet.

The Creative Mind Experience er en nøje udvalgt sammensætning af de mest passionerede kunstnerer, designerer, kokke, musikere, bryggeri og distillerier vi har i Danmark.

Ved at have udvalgt dygtige artister inden for en række af kreative discipliner, skaber vi Danmarks største sensoriske oplevelse hidtil. 

I skal være med til at definere hvad kunst og kreativitet er. 

På udstillingen har I jeres eget stand. Dette er jeres ansigt udadtil til de tusindvis af købs parate besøgende. Her vil I sælge jeres produkt, etablere nye kontakter, uddele prøvesmagninger, fortælle hvem I er, og vise hvad det er I kan!

Vi fletter udstillingens røde tråd!

Vi skræddersyer en medrivende rute på udstillingen. Groft sagt placerer vi alle udstiller på en tematisk guidet rute, som de besøgende bliver ført igennem.

Dette har flere fordele

  • ALLE 20.000+ besøgende bliver guidet forbi jeres stand.
  • De omkringliggende udstillere er specifikt udvalgt til at komplementere hinanden.
  • Dette bidrager til en flottere, bedre og mere indbydende/sammenhængende oplevelse.

Få muligheden for at tage med til berlin art week

Vi udvælger de bedste udstillere, og inviterer dem med til Berlin Art Week. En af verdens mest anerkendte og besøgte af sin slags.

Uimodståelig gæsteprofil 

Vi sørger for en relevant gæsteprofil for jer som udstillere.

Ikke nok med at der kommer 20.000+ kvalitetsbevidste besøgende som er indstillet på at bruge penge på oplevelser og lækkerier.
Så inviterer vi også førende spiritus forhandlerer og relevante anmelder.

Se video fra vores udstilling på Docken

Vores forventninger til udstillere

Vi har høje ambitioner og forventninger til os selv. Det samme har vi også til vores udstillere.

Vi hører også meget gerne fra jer med gode inputs eller ris og ros. Vi stræber hele tiden efter at skabe den bedste udstilling for både vores gæster og ikke mindst udstillere. Belysningen på vores sidste udstilling på Docken kunne have været bedre, så derfor var netop god belysning en afgørende faktor, da vi bookede Øksnehallen. Denne gang bliver lyssætningen monteret i loftet af Øksnehallens lysteknikere, og Øksnehallen har før fået stor ros for deres belysning til kunst- og fotoudstillinger.

Vi forventer, at:

  • De produkter, du medbringer, er i høj kvalitet.
  • Du er velforberedt og har styr på din storytelling, så du kan give gæsterne en god oplevelse. Du sørger for, at din stand er præsentabel under hele udstillingen
  • Du hjælper med at markedsføre udstillingen, så vi alle bidrager til at tiltrække et interessant publikum
  • Du bidrager til den gode stemning – vi skal alle sammen have en god oplevelse

Forplejning/pusterum

Vi vil gerne sørge for, at vores udstillere har et stabilt blodsukker og kan være på med god energi hele dagen, så vi sørger for et måltid under opsætningen fredag samt frokost og aftensmad lørdag og søndag under udstillingen.

Vi sørger også for, der vil være et sted, hvor man kan trække sig tilbage som kunstner og få et roligt øjeblik. I udstiller rummet vil der være drikkevarer og frisk frugt at forsyne sig med alle dagene.

Sikkerhed af dine værker

I udstillingens åbningstid er der bemanding af dørmænd, som er ansvarlig for sikkerheden. Udenfor åbningstiden er der en sikkerhedsvagt til stede, som runderer udstillingen hele natten, indtil vi åbner igen næste dag.

Stande og priser

Vi giver udvalgte kunstnere, designere og brands muligheden for at blive en del af denne udstilling.

Det er muligt at købe standplads på udstillingen for 900 kr./m2. Betalingen kan opdeles i rater. 

Ved større eller speciel stande er I meget velkomne til at kontakte os.

StørrelsePris
3 m22.700 kr.
4 m23.600 kr.
5 m24.500 kr.
6 m25.400 kr.
7 m26.300 kr.
8 m27.200 kr.
9 m28.100 kr.
12 m210.800 kr.
15 m213.500 kr.
18 m216.200 kr.
18 m2 +Kontakt os

For billedkunstnere:
Billedkunstnere kan enten at købe vægplads pr. løbende meter fra 3 meter eller standplads inklusiv vægge fra 9m2 og opefter.

Oprettelse af profil på www.creative-mind.com
Der tilkommer et gebyr på 1.000 kr. for oprettelse af profil på vores website, hvis du ikke allerede er oprettet. (Normalpris uden tilmelding til udstilling 2.000 kr.)

Ovenstående priser er oplyst eksklusiv moms.

Eksempel på profil

Highlights

Copenhagen Distillery

Copenhagen er et eksperimenterende destilleri, der specialiserer sig i håndlavet, unik og innovativ spiritus. Selvom de har respekt for traditionerne, så udfordrer de dem altid ved at tilføje nye eller fjerne gamle ingredienser i deres destillationsproces. Det sikrer nemlig, at der altid opstår en mystik i smagen, men er perfekt afbalanceret.

I 2017 vandt Copenhagen Distillery en guldmedalje til Gin Masters for deres Orange Gin og en Master Title for deres Oak Gin, der gør det til en af verdens bedste fadlagrede gin.

Mani Pine

De bestræber sig på at udvikle møbler inspireret af det industrielle miljø, hvor de varme nuancer fra træet giver en god kontrast til det helt rå stål. Dermed møder det naturlige det menneskeligt konstruerede og skaber en genfortælling af vores historie og kultur.

Det er kombinationer mellem synlige svejsninger og 200 år gammelt egetræ, der munder ud i de rustikke, kvalitetsbevidste møbler.

Cool Coffee

Cool-Coffee eller Kold-Kaffe har fået sit navn, fordi de arbejder med koldbrygget kaffe som koncept. Det er den nænsomme og kolde brygningsmetode, som gør hele forskellen. Koldbrygget kaffe indeholder ikke de samme bitre smagsstoffer, som traditionelt brygget kaffe naturligt indeholder. Det betyder, at den naturlige sødme og kaffens dybe kompleksitet fremhæves.

Hvis du elsker kaffe, vil du uden tvivl elske Cool-Coffee cold brew shots.

Carsten Guldborg

Carsten har skabt sin egen meget genkendelige stil – en stil som er yderst detaljeret og giver den enkelte mulighed for at gå på uendelig opdagelse. Han tilfører forskellige fragmenter af betydning i sine malerier for at skabe skjulte detaljer og budskaber. Det er vigtigt for ham, at malerierne giver den enkelte noget at tænke over.

Bag hvert maleri gemmer der sig en dybere historie og et budskab, som de fleste kan relatere til – alt sammen udformet i et moderne univers, der opererer mellem det abstrakte og realistiske og det sort/hvide og farverige.

Prøv noget nyt og noget gammelt på samme tid.
Mjøden kendes oftest fra vikingetiden, hvor den var en yndet gave fra stormændene til kongerne. Idet mjød er lavet på honning, var den meget dyr, da honning var en af de eneste former for sukker, man havde i datidens Danmark.

Historien om Thors kvædemjød startede, da skaberne bag produktet smagte de mjød, som fandtes på vikingemarkederne rundt om i landet. De fandt dem ofte enten for tørre, stærke eller sprittede. Med en overbevisning om de kunne skabe et bedre produkt blev dette startskuddet til en mangeårig udviklingsproces, hvor mjøden gennem mange forsøg blev forfinet til det den er i dag. Den fine søde mjød helt fri for E-numre. 

Majestic Natur

Henrique Heraclio er født og opvokset i Brasilien. Han kom til Danmark i 2010 blandt andet for at studere animation, men i lige så høj grad idet han følte sig draget af nordisk liv og tradition. Henrique er kunstner samt autodidakt træhåndværker.

Sammen med sin kæreste Charlotte Bach Bjerregaard har han nyligt opstartet virksomheden Majestic Natur, hvor han skaber fantastiske figurer i træ.

Christophe Siel

Christophe Siels værker fortæller en historie, som engagerer beskueren. Selvom hans kunst præsenterer en fjern verden, finder man stærke referencer til nuværende og relevante problemer, som verden i dag står overfor. 

Galleri Puls Art

Formålet med det stemningsfyldte galleri var at bryde med det etablerede og skabe et anderledes og uhøjtideligt galleri, hvor afstanden mellem kunst og kunstner er kort.

De kunstnere der præsenteres i Galleri Puls Arts kunst udvælges omhyggeligt blandt danske og udenlandske kunstnere. Galleriets vision er fortsat at bidrage med inspiration og kreativitet gennem kunsten og dens tilblivelse.

Michael Murkunst

En samling af nogle af Danmarks mest erfarne mur-kunstnere. Tilsammen tilbyder de unik udsmykning af store som små flader og opfylder hver enkelt kundes specifikke behov.

I tidens løb har de skabt nogle anderledes, banebrydende og udfordrende løsninger. Det gør de fortsat. Det ligger i deres natur at være nysgerrige og fremadskuende og deres varemærke er derfor – kunst og udsmykning der rykker og giver effekt.

Enes Tatoo

Enes er en vanvittig dygtig tatovør og manden bag GreyTones Tattoo Studio. Han har mere end 10 års erfaring, og er den tatovør, der har størst erfaring inden for stilen Black and Grey i både Danmark og Europa. Det beviser de mange Awards, han har vundet både nationalt og internationalt for sine kunstværker på hud.

Enes har sans for detaljen og sætter en ære i at hver tatovering er unik og af høj kvalitet, så den kan beundres hele ens liv.

Monica Hee Eun

Monica Hee Eun fokuserer hovedsageligt på begreber vedrørende de primale og mørke drifter i mennesket. I den kreative proces forsøger hun at beskrive disse til tider dystre instinkter ved at give dem form gennem kroppe og ansigter – for at anerkende, bedre forstå og reflektere over, hvad hun anser som værende en vigtig del af vores menneskelige vilkår.

Wood by Schmidt

Kasper og Veronica har sammen startet Wood by Schmidt. Det hele startede med Kaspers eksperiment med Arne Jacobsen 7’er stolen, som han dekorerede med antikke originale comicbook tegneserier hentet hjem fra USA. Derefter fulgte et plankebord og et sildebensbord med mini sildeben. De voksede hurtigt ud af deres lager i Næstved og har i dag butik og showroom på Frederiksberg.

Kaspers nyeste designprojekt er en fusion af idéerne mellem MARVEL på 7’er stolen og hans borde. Efter en lang proces med at finde frem til det ønskede resultat er Wood by Schmidt de første i Danmark til at integrere firmalogoer i konferenceborde under epoxy.

Aurora Calin

Aurora er fascineret af “menneskekroppen”, af dens konstruktion og alt hvad det betyder generelt. Ligesom naturen har manden en perfekt struktur og har derfor tiltrukket mange flere kunstnere over tid til nu.

Tau Frikstad

Fælles for alle Taus malerier er, at han rejser til forskellige kulturer og destinationer og portrætterer de mennesker, han møder og finder inspirerende.

Dermed bærer alle malerier på en unik historie, om det menneske Tau har mødt og fundet inspirerende. Dette giver værket personlighed og en ekstra dimension.

Beanster Baker

Benjamin har sit eget mikrobageri, hvor han nørder i detaljer for at finde vejen til det perfekte surdejsbrød. Beanster Baker universet er i konstant udvikling og tilbyder alt lige fra de bedste produkter til beskrivelser, opskrifter og kurser. 

For Benjamin handler det ikke kun om at skabe det perfekte brød, selvom det er en stor drivkraft. Det er fællesskabet surdejen kan skabe mellem mennesker, der bliver ved med at inspirere ham. Her finder man et særligt positiv og hjælpsomt fællesskab, hvor der er plads til alle, fra de skæve eksistenser til de helt perfekte.

Det var et match!

Skal du med?

Send en besked til os hvor du kort fortæller om dig og din kunst / dit design samt et link, hvor vi kan se dit håndværk. Du behøver ikke have professionelle fotografier eller video, men vis os noget hvor vi kan få en ide om, hvem du er, og hvad du laver.

Vi kontakter dig, når vi har kigget på din ansøgning.

”Det har været en super fed udstilling. Der har virkelig været gang i den - og så er det bare så sjovt at snakke med folk og høre deres fortælling af, hvad de ser i min kunst. Og så at være sammen med de andre kunstnere, der er her ude, det er super fedt. Det er så godt arrangeret. Det har været en fest, det har været skønt og så går det også ekstra godt, når man får solgt noget.”
Carsten Guldborg
”Det har været en god udstilling, og jeg synes, det har været en rigtig spændende udstilling med mange forskellige kunstnere og kunsthåndværkere. Jeg synes, det har været en rigtig dejlig udstilling. Det virker også som om, gæsterne er rigtig glade, fordi der er så mange forskellige ting at se på.”
Lisbeth Lunda
”Det har været super lækkert. Der har været sindssygt mange mennesker forbi, og jeg kan godt lide konceptet herude - at der er forskellige kunstnere, og det hele ikke bare er malerier, men at der både er malerier, der sidder en tatovør, her er smykker, og ved siden af sidder der en træskærer. Det er sådan en fed vibe, der er herude. Det har været det hele værd.”
Mette Hoffenblad
”Altså jeg er ikke sådan rigtig en messetype, så det er første gang, at jeg prøver det selv det at være en del af et større fællesskab om man så må sige. Jeg er overrasket over, der er den her connection kunstnerne imellem, hvor vi har et eller andet til fælles, og alligevel er vi lidt fjender alle sammen, så jeg synes, det har været fedt. Det har været ret velbesøgt – der er mennesker over det hele, hele tiden. Der er lækker mad og alle de ting, så jeg hygger mig.”
Martin Brachér
Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere