fbpx

The Soul Guidance

Carina Qvist fra The Soul Guidance går igennem en mark

The Soul Guidance

En del af Creative Mind siden 2021

Land: Danmark

"Mine kerneværdier i alle aspekter af livet er kreativitet, frihed, refleksion, nysgerrighed og nærvær."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om The Soul Guidance

Hej, jeg hedder Carina og jeg er mor til to dejlige børn og hustru til en dejlig mand.

Jeg tror på at du har en indre styrke til at lede dit eget liv.​

Jeg tror på at du kan finde tilbage til indre og ydre balance igen og igen.​

Jeg tror på at du kan, hvis du vil og får den rette hjælp for lige netop dig.​

Jeg tror på, at vi som mennesker oplever udfordringer i livet, som er med til at gøre os mere hele.

Jeg tror på at din sjæl er her på jorden af en grund, og at den har en rejse foran sig med vidunderlig læring. Læring er ikke altid pæn og poleret – der kan opstå skrammer på vejen. Derfor ligger det mig meget nært at hjælpe dig, til at få en så skånsom rejse som muligt.

​Jeg tror på at al forandring og udvikling starter med bevidsthed. Det er uendeligt vigtigt og første skridt på vejen til forandring.

Jeg er uddannet sygeplejerske og har været ansat i psykiatrien siden 2015.

Jeg har både teoretisk og praktisk erfaring med gruppeterapi og individuel terapi siden 2016. Jeg har videreuddannelser inden for compassion, kognitiv adfærdsterapi, undervisning og vejledning.

Det har ikke altid været klart for mig, men jeg blev tydeligt bevidst om min vision for et par år siden.

Jeg begyndte at tænke over, hvem jeg egentlig var – når jeg ikke var mor, datter, hustru, kollega eller veninde. Jeg begyndte at se tilbage på mit liv siden jeg blev mor og jeg opdagede, at jeg havde mistet mig selv.

Jeg har arbejdet intenst med at blive bevidst om, forstå, acceptere og omfavne hele mig som kvinde. Det har givet mig den største værdi i livet, fordi jeg nu ved hvordan jeg kan leve efter mine kerneværdier.

Det har været en hård og samtidigt uendeligt berigende rejse for mig.

Den hjælp som jeg manglede i mange år, brænder jeg for at kunne give andre – en guide, vejleder, støtte og hjælper på rejsen mod at finde sig selv.

Jeg har hele livet været en del af det kunstneriske miljø og har altid haft en kreativ twist i min tilgang til livet og tilværelsen. Når jeg omgås det kunstneriske miljø, brænder der en fin flamme inde i mig og jeg mærker, hvordan energien spreder sig i min krop. Dette sker fordi jeg mærker, at du som kunstner giver de dejligste gaver til verden. Jeg tror på at du med din kunst lyser vejen op for dem, som ikke kan se den. Derfor ligger det mig meget nært at hjælpe dig som kunstner til at træde frem med alt hvad du er. Jeg tror på, at jo højere du elsker dig selv, jo mere balance er der i kærligheden mellem medmennesker og dermed mellem dig, din kunst og beskueren. Jeg tror på at du som kunstner har lige så meget behov for din egen kærlighed, som din kunst har brug for din kærlighed, og som dine betragtere af din kunst har brug for din kærlighed.

Jeg hjælper dig som introvert kunstner til bedre salg og succes med din kunst gennem højere selvværd, selvtillid, balance, ro, kærlighed og indre frihed ved et mentorforløb. Jeg kombinerer mine faglige kompetencer indenfor terapi, vejledning og undervisning. Derudover inddrager jeg mine egne erfaringer, som inspiration og spejl.​

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg i samarbejdet. Jeg vil altid tage udgangspunkt i dig og dit liv, så jeg kan vejlede dig på bedste vis.

Mine kerneværdier i alle aspekter af livet er kreativitet, frihed, refleksion, nysgerrighed og nærvær. Dette vil altid være min tilgang i mødet med dig.

 

Instagram: https://www.instagram.com/the_soul_guidance_carina_qvist/

The Soul Guidances galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere