fbpx

Tau Frikstad

Et værk, én historie.

Tau Frikstad

By: Hedensted

Land: Danmark

"Jeg forsøger at indfange den stemning, der opstod i mødet mellem mig og de mennesker, som billedet er inspireret af. Jeg maler, fordi jeg har noget på hjerte – og fordi, jeg ikke kan lade være."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Tau Frikstad

Tau Yogadas Frikstad har malet lige siden barnsben. Dette takket være sin bedstefar, kunstmaleren Peter Vorgaard, i medierne sammenlignet med Asger Jorn, der inspirerede Tau til også at male. Tau fandt hurtigt ud af, at han ligesom sin bedstefar blev grebet af at udtrykke sig kunstnerisk.

Som Tau voksede, både som menneske og kunstner, blev hans formgivningsstrategi mere og mere abstrakt, og midt i det abstrakte begyndte han at implementere portrætter i hans malerier, hvilket nu er blevet hans varemærke.

Fælles for alle Taus malerier er, at han rejser til forskellige kulturer og destinationer og portrætterer de mennesker, han møder og finder inspirerende. Dermed bærer alle malerier på en unik historie om det menneske, Tau har mødt og fundet inspirerende. Dette giver værket personlighed og en ekstra dimension.

Tau Frikstads værker

Tau Frikstads galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere