fbpx

Sonja Lucien

En del af Creative Mind siden 2021

By: Præstø

Land: Danmar

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Sonja Lucien

Sonja Lucien har i mere end fyrre år malet intuitivt og uden forbehold. Det har skærpet hendes åndelige evner og udviklet en unik, spirituel kunst i særklasse.

Det spirituelle har de seneste år har gjort et seriøst indtog i kunstverdenen. Præstationssamfundet har sat os alle under pres, og den spirituelle kunst åbner nye veje, hvor vi kan genfinde tabte dele af os selv.

Luciens koloristiske og symbolske praksis udtrykker en parallelverden, der indeholder følsomhed og styrke. Hendes malerier inviterer beskueren med på rejse ind i sjælens univers, hvor der findes både lys og mørke og ikke mindst en anden virkelighed. 

For Lucien er kunsten et medie, hvorigennem livet kan udfolde sig uden begrænsninger. 

At vælge et liv som kunstner og åndelig bevidst handler om at respektere sjælen og de universelle spirituelle kræfter, der viser vejen til skabelsen og selvet, uanset ydre livsbetingelser.  

Lucien er er uddannet fra Grafisk Skole Århus og Århus Kunstakademi samt kunstakademiet i Zagreb, Kroatien. Hun har rejst i store dele af verden og boet flere år i udlandet, men har nu base i Danmark.

Sonja Luciens værker

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere