fbpx

Robert Sigaard

Crooked ToonArt.

Robert Sigaard

By: Rødovre

Land: Danmark

"Infiltrerer tegneseriefigurer og menneskelige figurer i hinanden som surrealistiske skabninger."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Robert Sigaard

En skildpadde og en fugl sidder på en bar, skildpadden ser lidt slidt og træt ud, men smiler stort og studerer sin drink. På ryggen sidder fuglen og kigger opgivende op i loftet. Et backstage blik på to tegneseriefigurer efter fyraften og et typisk billede af Robert Sigaard, der mixer det søde, finurlige og sjove med en krakeleret, mørkere overflade.
Han er inspireret af at arbejde med kontraster i billedfladen, figurvalg og udtryk. For Robert findes de mest humoristiske elementer med en mørk kontrast eller tone. Han arbejder med både oliemalerier, bronzeskulpturer og illustrationer på træ.

Crooked ToonArt
Bagved begrebet ligger stilarterne: Surrealisme, cartoon art, ekspressionisme samt figurative maleriske- og illustrationsmetoder.

Toon skal forstås som i carTOON: Toon begrebet kan kort forklares med at det omkredser de tegnede/illustrerede figurers adskillelse fra rigtige mennesker i film og TV, hvor tegnede billeder blandes med film.

Robert bruger begrebet Crooked Toon Art, hvor han arbejder med at infiltrere tegneseriefigurer og menneskelige figurer i hinanden som surrealistiske skabninger, der kan spejle sig i hinanden og låne frit af hinandens karaktertræk.

Der arbejdes i begrebet med kontraster imellem de 2 figurtyper samt i mørke og lys, hvor begrebet Crooked dækker over noget der er bøjet og twistet, samt befinder sig i skygge området mellem lys og mørke. Der arbejdes med elementer fra sort humor, slapstick og platheder.

Robert Sigaards galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere