fbpx

Rikke Ryge

Livets nuancer i abstrakt form.

Rikke Ryge

By: Silkeborg

Land: Danmark

"Jeg er menneske, som mennesker er flest – fyldt med kontraster og modsætninger."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Rikke Ryge

Rikke Ryge har altid været tiltrukket og inspireret af spændende udtryk. Dette kan være alt fra passionerede og interessante mennesker til musik, billeder, sprog, rum og bygninger. Hun oplever nemlig verden i kontraster, former og farver, hvorfra hendes kunstneriske fortælling udspringer.

Under skabelsesprocessen bevæger hun sig i et kunstnerisk rum, hvor forskellige indtryk indtages, lagres og bearbejdes. Hendes nysgerrighed tillader ikke stilstand. Hun elsker at møde og udforske nye rum, der tillader kreativ udfoldelse.

“Jeg er menneske, som mennesker er flest – fyldt med kontraster og modsætninger. Det har jeg med tiden lært at sætte pris på. Og strøg på.”

I hendes verden mødes flere modsætningspar: kontrol og spontanitet, handling og pause og flade og rum. I hendes univers mødes man med en lethed og en glad tilgang til livet og skabelsesprocessen. Alt sammen i levende, energiske motiver udgjort af streger, farver og former, hvor fortolkningen frigøres og individualiseres alt efter hvilke øjne, der møder værket.

Rikke Ryges værker

Rikke Ryges galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere