fbpx

Mani Pine

I mødet mellem træets varme nuancer og helt rå stål.

Mani Pine

By: Aalborg

Land: Danmark

"Inspireret af det industrielle miljø."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Mani Pine

Mani Pine udvikler kvalitets rigtige kreative produkter med en naturlig sjæl, høj standard og lang levetid – med øje for egenskaben til at tilpasse sig forskellige miljøer.

De bestræber sig på at udvikle møbler inspireret af det industrielle miljø, hvor de varme nuancer fra træet giver en god kontrast til det helt rå stål. Dermed møder det naturlige det menneskeligt konstruerede og skaber en genfortælling af vores historie og kultur. Det er kombinationer som synlige svejsninger og 200 år gammelt egetræ, der munder ud i de rustikke, kvalitetsbevidste møbler.

Hos Mani Pine skabes de smukkeste resultater i mødet mellem funktionalitet og æstetik. De kan med sikkerhed levere dit nye møbel, hvad end det er til stuen, kontoret eller noget helt tredje.

Foruden møbler skaber Mani Pine også akustik lameller, som med fordel kan placeres i ethvert rum for at forbedre lydoplevelsen – uanset om det er i et lydstudie, mødelokalet eller hjemme hos dig selv. Lamellerne er nemlig udformet på en måde, så de ikke ‘larmer’ i indretningen, men i stedet er en visuelt smuk og samtidig praktisk tilføjelse. De er, ligesom møblerne, udformet i massivt egetræ (og lydabsorberende filt) og findes i forskellige farvenuancer.

Mani Pines værker

Mani Pines galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere