fbpx

Luna Moonmade

Et talerør for kunstens eget sprog

Luna Moonmade

By: København

Land: Danmark

"Uanset hvor Lunas veje har ført hen, har skabertrangen altid fulgt trop."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Luna Moonmade

Hvem ved hvad én enkelt streg kan blive til? Stregen er fuld af muligheder og forskellige udtryk, der skal opdages og skabes.

Luna Moonmade har altid været lidt af en drømmende sjæl, og for hende handler kunst om at formidle. Om det så er tanker, drømme, nye perspektiver, minder eller noget helt andet, så har det altid spillet en stor rolle for hende, at kunst skal kunne tale.

Uanset hvor Lunas veje har ført hen, har skabertrangen altid fulgt trop. Af samme årsag valgte hun at tilbringe et år på Akademiet For Utæmmet Kreativitet, der tilbyder en kunstnerisk platform til at udforske og eksperimentere sine kunstneriske sider. Her fandt hendes drømme og tanker sin ventil og rette medie – nemlig stregen. Med en mere håndværksmæssig tilgang til kunsten, har hun fundet sin måde at “fange drømme på papir”.

Som barn ville hun være forfatter, hvilket afspejles i hendes billeder, der belyser den bagvedliggende sceniske og historiefortællende fantasi. Hun benytter sig også af forskellige baggrund til sine værker, der allerede bærer på sin egen historie. Dette er f.eks. gamle søkort, kuverter, gamle sider fra bøger og nodehæfter. Kombineret med fantasifulde streger, der alle er sat af hendes højre hånd, bestræber hun sig at nå sine beskuers følelser.

Sammenkoblingen mellem historiske dokumenter og moderne tegnekunst udmunder i Lunas kreative univers, der skildrer en balance mellem virkelighed og uvirkelighed.

Mange af hendes billeder er enkle, men spillet mellem stringente streger og abstrakte elementer giver rum for bred fortolkning. Hvert billede er et forsøg på at iscenesætte de tanker, der normalt går stille hen, eller de situationer, vi som mennesker ikke hæfter os nok ved. Hun drømmer, fordi hun ikke kan lade være. Hun tegner, fordi hun ikke kan lade være.

Luna Moonmades galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere