fbpx

Lene Purkær

Reflekterer nogle af de fineste følelser, vi som mennesker kan opleve.

Lene Purkær

By: Svenstrup

Land: Danmark

"Det hele starter med en oplevelse."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Lene Purkær

Med elegant udformede bronzefigurer udtrykker Lene Purkær Stefansen sin evindelige kreativitet.

Det hele starter med en oplevelse. Temaerne i hendes arbejde er oftest det følelsesmæssige samspil mellem mennesker, og på baggrund af disse oplevelser skabes små historier i hovedet. Herfra udspringer små citater og titler, som et nethindebillede der kommer til live i form af skulpturer. Citaterne er ikke komplette historier, men åbner i stedet op for at beskueren kan skabe sin egen fortolkning.

Man kan kun blive varm om hjertet, når man ser på Lenes værker. Hendes hjerte banker for bronze som materiale, da det er utrolig smukt og det med sin farve samt udstråling formår at skabe et helt unikt og kærligt udtryk.

Lad dig blive draget ind i en verden af positivitet, glæde, god energi og kærlighed, alt sammen indkapslet i figurer, som reflekterer nogle af de fineste følelser, vi som mennesker kan opleve.

Der er plads til at sanse, give tankerne frit løb og udfolde ens individuelle fantasi. Hun oplever ofte at den mulighed for fortolkning, hendes skulpturer åbner for, giver rigtig mange forskellige vinkler på hende arbejde – også vinkler, der er langt fra udgangspunktet. Men det er det interessante og inspirerende ved at skabe, formgive og gå efter sin drøm.

Lene Purkærs galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere