fbpx

Lena Pedersen

Jeg producerer alle mine produkter i hånden efter traditionelle håndværksmetoder.

Lena Pedersen

By: København

Land: Danmark

"Udtrykket er moderne, men håndværket er traditionelt"

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Lena Pedersen

I midten af København i Nansensgadekvarteret ligger Lena Pedersen Glas og Porcelæn, som både er butik og værksted. Her producerer hun vaser, fade, kaffekopper, espressokopper, skåle og urtepotter i keramik. Udtrykket er moderne, men håndværket er traditionelt. De unikke ting i tyndt porcelæn har et fint, enkelt og nordisk udtryk. Produkterne er gennem hænderne et utal af gange, inden de sættes i ovnen ved 1275 grader. I foråret 2020 lavede hun espressokopper og skåle til restaurant Geranium.

Du kan på Instagram ( https://www.instagram.com/lenaglas/ ) og på hjemmesiden ( https://lenapedersen.com/ )få indblik i processerne i hendes arbejde med keramikken og se flere smukke produkter.

I værkstedet udvikler og producerer jeg alle mine produkter i hånden efter traditionelle håndværksmetoder. Hvert produkt er gennem hænderne et utal af gange, inden de til sidst sættes i ovnen ved 1275 grader.

Produkterne støbes i gipsforme for at opnå et ensartet udtryk, og derefter glaserer jeg dem med/i
forskellige glasurer, men efter de sættes i ovnen, er det altid spændende, hvordan glasuren og leret udarter sig. Samspillet mellem materiale, form, farve og glasur er en yderst vigtig faktor for det endelige resultat, og intet produkt bliver helt ens.

Lena Pedersens galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere