fbpx

Kenni Poke

Streetart har givet mig en god forståelse for former, farver og bevægelse.

Kenni Poke

By: Holbæk

Land: Danmark

"Det kreative har for mig altid været et tilflugtssted"

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Kenni Poke

Jeg har altid været meget kreativ. Og har som barn brugt oceaner af tid på at tegne. Det kreative har for mig altid været et tilflugtssted. Et sted hvor jeg har kunnet finde ro og fordybelse. Jeg jeg var 12 år gammel stiftede jeg bekendtskab med streetarten. Her var jeg meget aktiv til start 20,erne. Jeg har fået rigtig meget med på den kreative konto fra den tid. Streetart har givet mig en god forståelse for former, farver og bevægelse. Som jeg har kunnet bruge og udvikle i min stil den dag idag.

I 2008 og frem til idag har jeg arbejdet som tatovør. Jeg har arbejder rundt omkring i hele verden. Holdt seminar og vundet mange priser. Bl.a. har jeg vundet prisen i London 2018 på London tattoo concention som anses for at være den største pris i verden inden for tatoveringer.

Idag er billedkunstner på fuld tid og har valgt at fokusere på det. Jeg har sideløbende min tid med streetart og tatoveringer altid malet billeder ved siden af, og har altid drømt om en dag at male på fuld tid. Så det virker meget naturligt for mig og det føles godt.

Kenni Pokes galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere