fbpx

Kathrine Van Godt

Grise med en unik historie.

Kathrine Van Godt

By: Hadsund

Land: Danmark

"Med billedkunsten som min følgesvend inviterer jeg alle, som gerne vil være med, indenfor i min kreative ”have”."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Kathrine Van Godt

En drøm er blevet til virkelighed – hobby og passion er blevet forenet og danner nu grundlag for Kathrine Van Godts professionelle beskæftigelse.

”Og tænk… Man kan faktisk være glad for at gå på arbejde hver dag. Med billedkunsten som min følgesvend inviterer jeg alle, som gerne vil være med, indenfor i min kreative ”have”.”

Der er mange grunde til at skabe – for Kathrine er kunstens bærende elementer legelyst, fortælleglæde og nysgerrighed.

Pig Art er blevet Kathrines vartegn, og for hende selv er det blevet en lykkegris. Grisen er et skønt væsen på sin egen måde. Den er klog og lærenem, kærlig, social, imødekommende og glad. Ørene stritter med glæde og energi og øjnene stråler, når den er i sit rette element.

En Pig Art er en unik grisefigur, som gennem årene er blevet koloreret, klædt på og besmykket. Dette, så dyrets relative uskyldighed og lyse sind har kunne reflektere og spejle beskueren og kalde på overvejelser og sproglige klarheder. Eksempler på disse kunne være “indre svinehund”, “en rigtig grisebasse”, “gris på gaflen” og så videre.

Figuren fortæller sin helt egen og unikke historie ved hjælp af accessories, pels, perler, briller, gasmasker, pigtråd og andre mærkværdige materialer Kathrine lader sig inspirere af.

På denne måde er grisen ikke kun genstand for visuel fornøjelse, men ligeledes et samtaleemne, der kan give selv den mest alvorlige sjæl et smil på læben.

Kathrine Van Godts værker

Kathrine Van Godts galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere