fbpx

Kate Piil

Historien bag maleriet lader jeg beskueren forfatte og derved være en aktiv del af værket.

Kate Piil

By: Hedehusene

Land: Danmark

"Ynder at finde en god historie at arbejde med"

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Kate Piil

Det hele begyndte i 90erne; jeg fik undervisning i dekorationsmaling af Ellinor Nielsen, hvor jeg dekorerede skabe og dragkister med gamle mønstre fra Nationalmuseet. I en periode på 5 år underviste jeg i dekorationsmaling på aftenskole, men de mange kunstformer interesserede mig så meget, at jeg måtte videreuddanne mig. Jeg startede på Birthe Jarlbæks malerskole i blomster og figurationer.

Efterfølgende har jeg været nysgerrig på at arbejde med mange andre medier og måder at udvikle maleriet; såvel i det naturalistiske som i det abstrakte. I mit arbejde med det abstrakte maleri har malerredskabet stor indflydelse på resultatet – hvor farver og det grafiske kommer i fokus. Historien bag maleriet lader jeg beskueren forfatte og derved være en aktiv del af værket.

Ved portrætmalerierne ynder jeg at finde en god historie at arbejde med og gøre det til et kunstnerisk eksperiment. Dette har jeg særligt lade komme til udtryk i mine kunstværker af hjemløse. Som noget nyere arbejder jeg nu også i keramik, hvor jeg laver skulpturelle kunstværker i ler.

Kate Piils galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere