fbpx

Jens Ingvard

Nyder at arbejde nonfigurativt.

Jens Ingvard

By: Rynkeby

Land: Danmark

"Jeg kan godt lide at arbejde nonfigurativt, fordi det tillader folk at danne deres egne fortællinger, som passer til deres egen historie eller liv."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Jens Ingvard

Jens Ingvard har siden barnsben været optaget af at tegne og give ting form – man kan sige at han har et øje for visuel æstetik og formgivning, hvilket i den grad kommer beskueren til gode. Han har gennem mange år arbejdet med skulpturer som selvstændig billedhugger, hvor langt størstedelen af disse er udført i klassiske skulpturmaterialer: bronze og granit.

”Frem for alt er det vigtigt for mig at skabe en skulptur, som er spændende at betragte, og som på sin egen måde udfordrer beskueren. Jeg kan godt lide at arbejde nonfigurativt, fordi det tillader folk at danne deres egne fortællinger, som passer til deres egen historie eller liv.”

For Jens er det vigtigt at værkerne betragtes individuelt og i relation til beskuerens egen historie og følelsesliv. Tanken om livet som en uendelig bevægelse er det gennemgående tema, hvor det formmæssige udgangspunkt ofte er simple geometriske figurer. Kontrasten mellem glatte og grove overflader og vridninger transformerer og nyskaber skulpturen former.

Bag værkerne har der altid eksisteret en fascination af den råstyrke, naturen gemmer på:

“Det har altid været vigtigt for mig at betragte naturen, og jeg er altid på jagt efter motiver som kan inspirere mig. Det er nok på mange måder summen af disse oplevelser, der kommer til udtryk i mine skulpturer.”

Jens Ingvards værker

Jens Ingvards galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere