fbpx

Henrik Glahn

Inden- og udendørs skulpturer.

Henrik Glahn

By: København

Land: Danmark

"En spirituel dimension som stimulerer og inviterer til fordybelse."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Henrik Glahn

Inspirationen til skulpturerne findes i spændingen mellem figur og form – eller i andre tilfælde, hvor form følger figur.

Hvor figurer er fragmenter af kropsdele eller andre realistiske komponenter, vil form bidrage med et abstrakt udtryk.

Kompositionen af figur og form skaber en intuitiv forståelse. Nogle ville sige en spirituel dimension som stimulerer og inviterer til fordybelse.

Teknisk er det grundlæggende materiale beton. Beton er let nedbrydeligt i naturen og på samme tid har den en tekstur som appellerer mod en mere rå og uraffineret retning – eller sagt med andre ord: til det ufuldkomne.

Det ufuldkomne er en vigtig del af Henriks forståelse af verden og den diversitet, vores samfund indeholder. Det ufuldkomne aspekt er en lettelse som kan skabe større indre frihed og indre rum.

Derudover har beton også den kvalitet at det er vejrbestandigt og frostsikkert med den rigtige overfladebehandling. Alle skulpturer kan derfor stå både indendørs og udendørs.

Henrik bor udenfor København med sin kone. Han har levet et liv omgivet af design, arkitektur og kunst og har derudover mange år bag sig som ejer og creative director for et dansk designfirma. Han har også været kunstsamler og gæst på mange af de største kreative events og udstillinger rundt om i verden.

Henrik Glahns værker

Henrik Glahns galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere