fbpx

Heidi Kaas

Syd-franske vibes i penselstrøg.

Heidi Kaas

By: Holte

Land: Danmark/Frankrig

"Ofte er det de små, romantiske gader og baggårde omkring torvet og kirken, der pryder værkerne."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Heidi Kaas

Størstedelen af de udstillede malerier er realistiske og følelsesbetonede motiver fra en lille syd-fransk by “Mirepoix” i Ariége, Occitanie. Ofte er det de små, romantiske gader og baggårde omkring torvet og kirken, der pryder værkerne.

Heidi maler for “at være”. I vores tid, hvor alt er så hektisk og det meste foregår foran en skærm, betyder processen i at male alt. Det er her, hun finder ro, mediterer og genvinder sin styrke og tro på livet. Hun lever sig helt ind i de motiver, hun vælger til sine malerier. Motiver, der “taler til hende” og giver hende en følelse af naturens skønhed og stedets atmosfære.

Hun er så heldig at have hus både i Danmark og i Frankrig, hvor sidstnævnte giver hende uendelig inspiration i skabelsesprocessen.

Heidi er født i 1968 i København, hvor hun bor og arbejder i eget firma. Hun er uddannet civilingeniør og mor til fire børn.

Hendes malerier har været udstillet i Danmark, Italien og Frankrig. Derudover er hun blevet udvalgt til bogen “101 kunstnere 2020/21” fra forlaget Frydenlund.

Heidi Kaass galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere