fbpx

Hanne Toft Ørum

Dramatik og følsomhed på én gang.

Hanne Toft Ørum

En del af Creative Mind siden 2018

By: Hvidovre

Land: Danmark

"I min maleproces fascineres jeg i høj grad af farver. Deres spil med og imod hinanden er en stærk drivkraft i mine værker."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Hanne Toft Ørum

Sindsstemningen er ofte altafgørende for skabelsen af Hanne Toft Ørums værker. Der arbejdes med op til flere modsætningspar: lys mod mørke, sart mod voldsomt, roligt mod vildt.

Arbejdet for at opnå en form for harmoni og balance for øjet er en spændende og udfordrende proces. Hannes malerier kan bringe associationer til landskabselementer, som også mere eller mindre ubevidst er dér, hvor hun ender med at finde ro i skabelsesprocessen.

“Mine malerier indeholder dramatik og følsomhed på en gang. De bliver skabt under stor intensitet, og ud fra noget indre, som selvfølgelig afspejler mig.”

Hanne udtrykker sig i en abstrakt verden, hvor ord er overflødige og farver og stemninger udgør sproget. Det er lige præcis dér passionen ligger – det liv, hun lever, kommer til udtryk på hendes lærreder.

“Indtryk fra hverdagen, menneskelige relationer, oplevelser, rejser til spændende landskaber, men også naturen lige udenfor døren påvirker og inspirerer mig.”

Hanne Toft Ørums værker

Hanne Toft Ørums galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere