fbpx

COSMO ROYALE

Mundblæst, håndmalet og kvalitetsbevidst glaskunst.

COSMO ROYALE

By: Bagsværd

Land: Danmark

"Jeg bruger mine egne erfaringer som værtinde og designer til at finde stilren og unik skønhed."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om COSMO ROYALE

Kom ned i vores showroom i Ringsted, hvor du kan finde de mest elegante mundblæste og hånddekorerede glas fra Gitte Carlends kollektion Cosmo Royale.

Designet spænder bredt og glassene findes i flere forskellige former og udtryk, flere med ægte guld- eller sølvdetaljer direkte fra hånden. Der findes også snoede, indfarvede  og klare glas, der alle bidrager til en smuk og indbydende borddækning. Dermed kan du vælge lige præcis din favorit, der giver dit hjem, arrangement eller virksomhed et glamourøst touch. Hver eneste kugle og glas er et kunstværk i sig selv, og den omhyggelighed, der er lagt i alle detaljer fornemmes tydeligt.

Glassene er udformet i kvalitetsrigt og stærkt materiale – nemlig pyrexglas, som er seks gange mere robust end andre glastyper. På denne måde behøver du ikke være særligt nervøs eller forsigtig når du byder dine gæster på et glas, og du kan nyde aftenen i godt selskab, med god mad og god kvalitet på bordet.

Gitte er den travle designer og succesrige forretningskvinde bag konceptet, som er skabt af erfaringer, som hun og hendes store netværk af forretningskvinder har gjort sig:

”Det tager tid at finde den udsmykning, som gør et hjem til noget ganske særligt. Cosmo Royale researcher i hele verden efter det helt perfekte.”

Det er langt fra tilfældigt hvordan de smukke glas bringes til live og hvad der ligger bag den enkelte udformning. Virksomheden researcher i hele verden for at finde de mest elegante og specielle kvaliteter til private hjem, hoteller, receptioner og virksomheder.

“Jeg bruger mine egne erfaringer som værtinde og designer til at finde stilren og unik skønhed, så vores kunder kan dække de smukkeste borde og byde deres gæster inden for i skønne og karakterfulde hjem.

COSMO ROYALEs galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere