fbpx

Christina Clemen

Naturens farvespil er så smukt og inspirerende.

Christina Clemen

By: Humlebæk

Land: Danmark

"Naturens farvespil er så smukt og inspirerende. Hjernen får en pause og kreativiteten begynder at blomstre på ny."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Christina Clemen

Med Christinas ord blev “Lærredet, farverne og legen blev ved med at kalde. Til sidst blev stemmen så høj og gennemtrængende at den ikke var til at overhøre. Det brændte som en ild indeni. Der er så mange følelser, stemninger, vandringer, historier og længsler der trænger sig på for at blive fortalt på lærredet.

Christina Clemen føler at hun forsvinder fra tid og sted, når hun bevæger sig foran lærredet. Ordet bevægelse skal tages bogstaveligt, for hun maler med en krop, der er aldrig står stille. Hun kan slet ikke lade være og maler allerhelst til høj musik, der matcher den følelsesmæssige stemning hun er i, i det pågældende øjeblik.

Valget af farver, bevægelser og redskaber sker dermed intuitivt, spontant og ekspressivt, men også med kærlighed og nærvær. Det færdige resultat er en sammensmeltning mellem  leg, eksperimenteren, fis og ballade, men også med alvor og respekt for vigtigheden af værkets endelige udtryk.

Lag på lag på lag er dét der i hendes øjne er med til at skabe en fantastisk dybde, som er essentiel for maleriets uendelige udforskningsmuligheder. Det skal invitere til nysgerrighed og inspiration, selv efter det har hængt i dit hjem i lang tid.

Hendes inspiration kommer fra følelser, stemninger og minder fra tidligere i livet. Derudover henter Christina inspiration fra hendes mange vandreture i naturen, både i Danmark og udlandet.

“Naturens farvespil er så smukt og inspirerende. Hjernen får en pause og kreativiteten begynder at blomstre på ny.”

Christina Clemens værker

Christina Clemens galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere