fbpx

Castens

En del af Creative Mind siden 2021

By: København

Land: Danmark

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Castens

Når man træder ind i Castens’ smykkeunivers, kunne man godt få fornemmelsen at være trådt igennem et fortryllet garderobeskab til Narnia. Smykkerne her er nemlig betagende og fortryllende – og ikke ”helt almindelige”. For i guldsmedjen, der kan findes i kvarteret bag det Kongelige Teater, skaber Karin Castens smykker til hverdagsprinsesser og andre skamløse romantikere, som hun udtrykker det.

Snirkler, bobler og fabeldyr præger de oftest asymmetriske designs , hvor rå, naturlige overflader skaber en klangbund for polerede detaljer, diamanter og ædle stene. Mange af smykkerne er unika eller designs, som den enkelte kan få customized så det 100% bliver, som man drømmer om. Alle smykker bliver skabt i hånden og på bestilling, gerne af gammelt guld med affektionsværdi, en mulighed statsminister Mette Frederiksen og Bo Tengberg benyttede sig af, da de fik skabt vielsesringe hos Castens.

Karin Castens har vundet en guldmedalje i den internationale designkonkurrence A’Design Award for ”Two Forever” – et brudesæt, hvor forlovelsesring og vielsesring der fra begyndelsen er skabt som et færdigt sæt. Sættet er Karins take på en klassisk solitaire, om end med et grundigt twist – for helt klassisk bliver det aldrig i Københavns mest eventyrlige guldsmedje

Castenss galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere