fbpx

Bruunmunch

Byd naturen indenfor med Bruunmunch

Bruunmunch

En del af Creative Mind siden 2020

By: Esbjerg

Land: Danmark

"Furniture for life – A sustainable choice"

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Bruunmunch

Furniture for life – A sustainable choice, er livsfilosofien bag Bruunmunchs anerkendte og ikoniske værker.

Et eksempel på dette er The Lobster Chair – en lænestol, der er stærk og markant i sit udtryk, men som med den smukke silhuet, formbøjede skal og svævende fod giver et blødt og elegant touch til ethvert rum. Stolen er udelukkende produceret i kvalitetsmaterialer, hvor læderet er fra Sørensen Læder, mens stolen er udført i finér. Skallen fås i både valnødfinér, egefinér og sortlakeret egefinér.

Lobsterstolen og fodskamlen er designet af de danske designere Ole Lund og Eva Paarmann, der med dette værk har givet et kvalificeret bud på en fremtidig klassisk loungestol. Det tidsløse design og de langtidsholdbare materialer gør nemlig, at stolen nemt kunne gå hen og blive et af de næste danske designikoner.

Bruunmunchs DNA er fast forankret i Vestkysten, hvor de to ejere, Jacob Munch og Henrik Bruun, er vokset op. Her slår det tibenede krebsdyr sine folder, hvor holder til ved kyster og stenede, klippefulde havbunde, og trives perfekt i den barske natur.

Stolen er, som navnet antyder, designet med inspiration fra den blåsorte hummer, Homarus gammarus, der har et stærkt pansret skjold. På samme måde er The Lobster Chair formgivet efter hummerens krop med de karakteristiske riller i skallen. Stolens form danner en nærmest omfavnende og beskyttende følelse, præcis som hummerens skal. Dette bidrager både til høj komfort, men ligeledes det æstetiske og unikke udtryk.

Alle Bruunmunchs møbler er produceret i Danmark og fremstilles udelukkende af snedkere, der er erfarne i at producere traditionelt dansk håndværk.

For Jacob Munch og Henrik Bruun er det en forudsætning at alle deres designs produceres i Danmark. Alle møbler fra Bruunmunch er nummereret med et mærkat i rustfrit stål.

Bruunmunchs værker

Bruunmunchs galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere