fbpx

Art-Attitudes

En del af Creative Mind siden 2021

By: København

Land: Danmark

"Whatsoever attitude be given to any figure, that attitude must show the beautiful parts, as much as the subject will permit, let the subject be what it will."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Art-Attitudes

Christine Lembcke Petersen, 1984 – København

Moderne pastelkunstner

Christine er en moderne porttrættegner og pastelkunstner, som udforsker spændingsfeltet inden for feminitet, seksualitet og maskulinitet i hendes kunst. Hun er inspireret af POP-kunstens farveunivers og udtrykker sig gennem stærke pasteller og en kærlighed for detaljer. Hun inkluderer teksturene i papiret og tilføjer ofte andre elementer, som f.eks. glimmer, i sine tegninger.

“Mit ønske er at skabe kunst, som både er æstetisk, men samtidig udfordrer sanseindtrykket og fantasien i form af indlejrede budskaber og de mange detaljerede elementer.

Jeg ønsker at indfange en tidsånd, som afspejler vores opfattelse af skønhed, sex, magt og kvinde- og manderoller i samtiden.”

Christine er autodidakt kunstner og har arbejdet intensivt med pasteltegning de sidste 6 år. Hun bor i dag i København, og har tidligere boet i Spanien, hvor hun blev introduceret til pastelkunst og fandt sin niche.

Hjemmeside: http://art-attitudes.com

Facebook: http://www.facebook.com/ArtAttitudesCom/

Instagram: @artattitudes

Læs mere

Tegne undervisning

  • Hver mandag kl. 18:00 på Blegdamsvej 68, København Ø.
  • Alle kan deltage – ingen tidligere erfaring nødvendig.
  • Pris: 5 uger 1650 kr./ 10 uger 3000 kr.

Undervisning er opdelt i tre dele:

  1. Klassisk blyant: Du lærer bl.a. at skalere, arbejde med proportioner og vil udvikle dit “kunstnerisk øje”. Vi arbejder på staffeli for bedre synsvinkel og du får kendskab til, hvordan du bruger de forskellige blyanter og viskelædere, og hvordan man arbejder på papir. Igennem undervisning inddrager jeg små workshops, hvor vi f.eks. øver “hastighedstegning”, frihåndstegning og perspektivtegning.
  2. Hvide og grå pasteller på sort papir: Første trin i pastelkunst-verdenen. Du vil lære at tegne lys i stedet for skygger og arbejde med grå pasteller i forskellige nuancer, der bygger ovenpå skyggeteknikkerne lært gennem blyantstegning.
  3. Farvepasteller på farvet papir: Tegningstil, der ligner oliemaleri. Her kommer du til at arbejde med lag og miks af farver, du får farvekendskab, og du ved hvordan man kombinerer dem. Du lærer også at arbejde med farvet papir og tænke det ind i tegningens udtryk. Her er der et stort fokus på at udvikle din unikke tegnestil og tilføje elementer tegnet i frihånd.

Art-Attitudess galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere