fbpx
Arco d'oro

"Vores produkter og viden kan være en medspiller, inden for dette voksende felt af bæredygtig bevidsthed og kommende nye hamp alder"

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Arco d’oro

For os er virksomheden og produkterne et resultatet af en sammenhængende livsstil, hvor vi lytter, bevæger os og forbinder os med hinanden.

Vi er bevidste om vores omgivelser, plejer og værner om vores traditioner. Vi er dedikerede til vores arbejde, erfaringer og produkter.

Det vi har på er vigtigt, ikke kun på grund af mode. Tøjet er også et redskab til at heale og beskytte forbrugeren, dette kaldes “holistisk wear”.

Vores aktiviteter eksisterer på grundlag af alternative ideer.

Sameksistens med naturen og forbindelser mellem mennesker, fremmer bevidsthed og skaber reelle ændringer i hele verden.

Om designeren: Keiko Iris

Efter at have afsluttet en grad i modedesign i Bologna Italien, blev Keiko introduceret til Hamp, en traditionel japansk plante, der har været brugt siden forhistorisk tid. Imponeret over det hun lærte om hamp og japansk hamp kultur, startede hun sit tøjmærke Lunati Canapa i 2004.

Keikos fokus er at lave tøj, der ikke tillægger kroppen stress, dette gør hun, inspireret af hendes egen intuitive sans og hendes erfaring med at vokse op med Noguchi Seitai’s livs- og sundhedsfremmende kultur for mennesket.

Arco d’oros galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere