fbpx

Annette Lang

Farver er energi – energi til hjemmet.

Annette Lang

En del af Creative Mind siden 2021

By: København

Land: Danmark

"I de lykkeligste øjeblikke skaber maleriet sig selv. Som et pust af overjordisk skønhed åbner eventyret sine mange veje."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Annette Lang

Noget af det vigtigste i mit liv er at udtrykke mig… det er en cirkel af at opleve – at være til stede, sanse og dernæst give det tilbage til universet igen i form af et udtryk…

Derfor kalder jeg mig expressionist – i det, at det er min opfattelse af verden. For mig er det farverne, der først og fremmest styrer processen.

Farver er energi, og hver farve har sin egen frekvens og tone. Det er kontrasterne som har min store interesse. Dette har jeg ligeledes altid elsket i mit eget liv, elsker at se skønheden i det uperfekte. Jeg inspireres af fordybelse, forandring og fornyelse. Jeg søger kontrasterne i det lyse og i det mørke, i farvernes udtryk for eksempel fra gul til lilla, eller fra grøn til rød. Lidt af den ene farve og meget af den anden, aldrig lige meget. Prøver at harmonisere det så øjet får ro. Jeg bruger ligeledes, at farverne kan manipulere med følelser hvis jeg ønsker at fortælle noget bestemt.

Jeg ønsker at beskueren får sin egen oplevelse af værket, men at jeg har skabt en stemning, en ramme, som kan mærkes om man vil. Dette kan gøres med med lyse eller mørke farver, eller spændet mellem de kolde og varme nuancer. Jeg arbejder specielt med dybden i billedet. Jeg bruger farvernes nuancer til hvad jeg ønsker skal være tæt på eller langt væk.

Mine malerier opbygges af mange lag, tykke som tynde. Ved at bruge disse mange lag, kan man få en fornemmelse af at kigge ned under vandoverfladen som jeg synes er interessant. Jeg ønsker værket har hemmeligheder, at man kan gå på opdagelse ind i maleriet. Jeg har det sådan, at man ikke må kunne overskue et maleri med det samme. Mine billeder er en blanding af drøm og virkelighed. En følelse, en erindring, at gå ind i sig selv og give sig hen i mødet. Som i de figurative billeder med mennesker, stemninger fra gader og stræder. Genkende sig selv i andre. Ligeledes kan man i mine naturabstraktioner på samme vis gå ind i værket. Her går man måske mere ind på sin egen sjælelige rejse, og i spejlingerne finde sig selv.

Annette Langs værker

Annette Langs galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere