fbpx

Anne Bundgaard

Giver en særlig visuel historie.

Anne Bundgaard

En del af Creative Mind siden 2020

By: Valby

Land: Danmark

"Min palette og tekniske færdighed er bred, men jeg er original i mit udtryk og bruger altid min egen kilde til et kunstnerisk udtryk."

Del denne artist:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Lidt om Anne Bundgaard

Anne har en stor passion for at puste liv i forskellige dele af samfundet. Hendes kunst er med til at sprede glæde blandt folk i alle aldre fordi det er smukt, anderledes og humoristisk at se på. Der er stort set ingen grænser for hvilken flade, der kan bære værket. Om det er en stor udendørs mur, et stykke hud, en sko eller en Christianiacykel. Med sin kunst bringer hun ethvert sted nyt liv og skaber en særlig visuel historie, der altid tager udgangspunkt i kundens ønsker. Nogle opgaver løses med specifikke ønsker fra kunden, mens andre kan udvikles med frie hænder og er op til Annes fortolkning – uanset opgave går hun aldrig på kompromis med sin egen stil.

Creative Mind har etableret et fantastisk samarbejde med Anne Bundgaard og tilbyder nu denne eksklusive mulighed, hvor du kan få et skræddersyet produkt fra Annes fantastiske kreative hånd. Skal vi hjælpe dig med udsmykning af dit kontor, butik, det næste projekt eller lignende?

Anne Bundgaards værker

Anne Bundgaards galleri

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Artister

Vi samler nogle af de bedste kunstnere

Kunst

Vi samler nogle af de bedste kunstnere